Gesprekken

Bedvogels

Bedvogels

Bedvogels is een cultuurhistorische podcast over seks. Wat leren we over onze seksbeleving als we de tijdmachine instappen en ons verplaatsen door tijd en ruimte? De centrale thema’s van de afleveringen zijn afgeleid uit gesprekken met twintigers en dertigers: hoe verhouden we ons tot porno, nu het slechts een muisklik van ons vandaan is? Hoe voelen we ons minder leeg na een routinematig masturbatiemoment?

Lampje erop – over seks gesproken

Lampje erop – over seks gesproken

Met mijn theatrale talkshow “Lampje erop!” geef ik podium aan gewone mensen met een bijzonder verhaal.“Over seks gesproken” is een coproductie met Inger Tempels- van Zetten, seksuoloog en eigenaar van praktijk LEIF

gesprekken seks waargebeurd
RuPaul What’s the Tee

RuPaul What’s the Tee

Hilarische hollywood gossip door drag queen Ru Paul en Michelle Visage (ENG)

drag queen gossip hollywood
InDifferent Podcast

InDifferent Podcast

InDifferent gaat in gesprek met verschillende mensen die te maken hebben met onze thema’s zoals discriminatie, racisme, LGBTQ+, pesten, inclusie en nog veel meer.

Arnhem diversiteit identiteit
Under the skin

Under the skin

Russel Brand heeft een heel unieke kijk op de wereld, een snelle, aanstekelijke manier van spreken en het lef dat hij alles durft te zeggen en vragen wat hij wil. Dat zorgt gegarandeerd voor altijd super interessante gesprekken met zijn sowieso al super interessante gasten. (Engels gesproken)

engelstalig politiek spiritualiteit
Rookworst de Podcast

Rookworst de Podcast

‘Langs welke media wil je gaan om je album te promoten?’ vroegen we aan Hef. ‘Geen een man, fok het. Ik doe het deze keer zelf.’ was het antwoord dat we kregen. Een ongecensureerd gesprek volgde en een nieuwe traditie is geboren.

identiteit kunst en cultuur nieuwe generatie
Convo talkshows

Convo talkshows

Elke week brengen Défano, Armin en Yuki je de laatste nieuwtjes, interviews en inspiratie zodat jij weer op de hoogte bent van alles! Hiphop/R&B, Fashion, Sport, Entertainment – alles komt langs in de talkshow!

identiteit kunst en cultuur nieuwe generatie
De plantage van onze voorouders

De plantage van onze voorouders

Maartje Duin onderzoekt met Peggy Bouva sporen van het slavernijverleden in hun familiegeschiedenissen.

afkomst identiteit slavernijverleden
Bob

Bob

Persoonlijk en gevoelig verhaal over het familiegeheim van een oudere vrouw.

geheimen liefde vrouwen
Man met de microfoon

Man met de microfoon

Chris Bajema haalt overal echte en bijna echte verhalen op.

bijna waargebeurd dagelijks leven verhalen
Echt Gebeurd

Echt Gebeurd

Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over wat ze zelf hebben meegemaakt.

dagelijks leven podium waargebeurd
De Correspondent

De Correspondent

Om de twee weken gaat Lex Bohlmeijer voor De Correspondent in gesprek met een inspirerend persoon met een bijzonder verhaal.

actualiteit gesprekken opinie
Podcast Ui

Podcast Ui

In deze podcastserie voert Basti Baroncini ongemakkelijke gesprekken. Mooie gesprekken. Ontroerende gesprekken. Pijnlijke gesprekken. Lieve gesprekken. En trage gesprekken.

diversiteit identiteit taboebesprekend
Prikkelpub

Prikkelpub

Podcasts over gevoelige mensen en hoe ze met hun (hoog)sensitiviteit omgaan.

gesprekken gezondheid sensitiviteit
Echtemannentakkies

Echtemannentakkies

De podcast waar echte mannen met elkaar in gesprek gaan over echte mannenissues.

identiteit mannenissues taboebesprekend
Theory en Philosophy

Theory en Philosophy

Filosofische ideeën toegankelijk voor iedereen (Engels gesproken)

engelstalig filosofie toegankelijk
STS Talks

STS Talks

Een podcast door vrouwen voor iedereen. Bespreekbaar maken van onderwerpen waar we mee te maken krijgen in ons dagelijks leven (Eng.)

engelstalig gesprekken identiteit
Fufu & Dadels

Fufu & Dadels

Fufu & Dadels is dé podcast waar vrouwen van kleur het 100 met elkaar houden. Gepresenteerd door millennial vrouwen van kleur, schuwt de podcast niet voor intieme taboe-doorbrekende tafelgesprekken.

millenials taboe-doorbrekend vrouwen
Minuut voor Allah

Minuut voor Allah

Minuut voor Allah is een online media platform opgericht om de boodschap van de islam over te dragen aan de nieuwe generatie moslims.

geloven islam nieuwe generatie
Live slow ride fast – Laurens ten Dam & Stefan Bolt

Live slow ride fast – Laurens ten Dam & Stefan Bolt

Was ‘t niet Joop! die zei: “De fiets, de fiets, en verder niets”? Nou, niet voor Laurens ten Dam en Stefan Bolt. Zij gaan verder! Het leven óp, maar vooral ook naast de fiets.

gesprekken sport wielrennen
Jong Beleggen

Jong Beleggen

Niet werken voor je geld, maar je geld voor jóu laten werken – dat wil toch iedereen? Ondernemer en tech-type Pim Verlaan neemt je vanaf de eerste aflevering mee in zijn zoektocht naar de kunst van het dividendbeleggen. Ook bezit hij groeiaandelen, zoals je kunt zien in zijn portfolio. Journalist & alfa-meisje Milou Brand bewaakt de rode lijn. Benieuwd naar Pim’s strategie en ontdekkingen? Tijd om in te stappen!

beleggen economie geld
The Powerful Truth Angels

The Powerful Truth Angels

De hysterische en fantastische Canadese chef Matty Matheson is een podcast begonnen met Amerikaanse graffitti artist en born x raised (streetwear) eigenaar 2Tone die alle kanten op knalt. Actueel, vreemd, hilarisch, irritant en genieten. “This podcast consists of friends for friends without friends”. Te vinden op oa spotify, maar ook op Youtube.

culinair engelstalig kunst en cultuur